Prima pagină > Creaţii > Sărbătorirea Zilei Recunoștinței în parcurile naționale și locurile istorice din Canada

Sărbătorirea Zilei Recunoștinței în parcurile naționale și locurile istorice din Canada

Sărbătorirea Zilei Recunoștinței în parcurile naționale și locurile istorice din Canada.

Ziua Recunoștinței, sărbătorită în a doua zi de luni din octombrie, aduce o frumoasă ocazie de a petrece în sânul familiei sau cu prietenii. Timpul minunat din această toamnă multicoloră îi îndeamnă pe fiecare de a profita din plin de acest sfârşit de săptămână (long weekend). Parcurile și locurile naţional-istorice din Canada oferă o gamă largă de activități interesante.

Iată câteva din ele:

Locul național istoric Sir-George-Étienne-Cartier – lăsați-vă inspirat de viziunea legendarului George Étienne Cartier, prin intermediul conferințelor istorice și spectacolelor muzicale organizate cu ocazia Zilei Recunoștinței.

Parcul național Fundy vă oferă posibilitatea manifestării aptitudinilor creative a fiecăruia din voi. Aici va avea loc un concurs anual al sculpturilor în dovleac. În plus, veţi avea posibilitatea de a participa la plimbarea “bântuită”!

Parcul național Banff vă prezintă un spectacol de culori. Pădurea este ca dintr-o poveste fermecată.

Parcul național Mont-Riding este perfect pentru o aventură în sălbăticia naturii. Puteți vedea animalele din parc chiar înainte de sezonul de împerechere dar și observa migrația lor.

Parcul național des Praires este ideal pentru o vânătoare de comori. Cu ajutorul unui sistem de GPS, veţi avea ocazia de a găsi geocache-uri (cutii cu “comori”), observa animalele sălbatice și descoperi chiar și fosile de dinozauri.

Parcul Național de la Péninsule Bruce. Aici puteți escalada în natură dar și admira malul pitoresc al golfului Georgienne.

Parcul național Île-du-Prince-Edouard este locul minunat unde puteți face o plimbare cu bicicleta pe malul mării.

Parcul naţional La Mauricie vă oferă spațiu pentru diferite aventuri – drumeții, ciclism, picnic cu prietenii dar și un spectacol multicolor al frunzelor tomnatice.

Locul istoric național du Fort Langley este monumentul istoric unde o vânătoare de comori pe tema afinelor este indicată. Aici aveți șansa de a căuta afine iar odată găsite – chiar să le degustați.

Locul istoric național Lower Fort Garry vă trezește frica datorită personajelor morbide, a poveștilor terifiante dar și a tuturor creaturilor care se deplasează în întuneric.

Aceste destinaţii atrag dornicii de a pleca din oraş.

http://moldovanoua.ca/?p=480

Categorii:Creaţii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu